1. Головна
  2. Новини
  3. У Юлії Батенкової-Бауман - два четвертих результати на Паралімпіаді-2018

У Юлії Батенкової-Бауман - два четвертих результати на Паралімпіаді-2018

Цьогоріч на зимовій Паралімпіаді в Південній Кореї Україну представляють дві волинянки: найтитулованіша в Україні зимова спринтерка - ковельчанка Юлія Батенкова-Бауман і Богдана Конашук, для якої ці ігри - дебютні. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

У першій біатлонній гонці на шість кілометрів серед спортсменок стоячи в Пхьончані Батенкова була четвертою. Після першого вогневого рубежу вона йшла першою, але промах на другому призвів до штрафного кола. Втрачений час завадив перемозі. Третій день змагань у перегонах на 15 км стоячи Юля Батенкова-Бауман не змогла потрапити до трійки лідерів і знову фінішувала четвертою.

У скарничці досягнень спортсменки вже 13 олімпійських медалей: 4 бронзових та 9 срібних. На цю паралімпіаду їхала зі сподіванням на "золото".



Зараз в активі української команди 15 медалей - 5 золотих, 4 срібних і 6 бронзових. І тепер вона посідає другу сходинку у командному заліку. Нагадаємо, що збірну України в Пхьончхані представляють 33 спортсмена. Наші паралімпійці виступають в трьох видах спорту: лижних гонках, біатлоні і гірських лижах.


#ЮліяБатенковаБауман #ЧемпіонкаУкраїни #Спорт

Коментарі

Читайте також