1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчани - абсолютні переможці сезону-2017/18 футзальної Волині

Ковельчани - абсолютні переможці сезону-2017/18 футзальної Волині

Єдиним запитанням у вболівальників перед фіналом Кубка Волині було те, чи зможе чинний чемпіон України серед аматорів «Надія» реваншуватися за чотири поразки впродовж сезону від ФЦ «Ковель-Волинь». Пише Волинь Sport.

Вже в перші секунди склалося враження, що то не нова гра, а плавне продовження попередніх. Команда Романа Бірука знову постала як монолітний колектив, що не тільки рухався, але й думав в унісон.

Хорівська «Надія» все робила правильно, ба навіть у перші хвилини втратила момент вийти вперед. Проте Ковель був на долю секунди швидший та зібраніший. Як і в минулих іграх, помилки «зелених» «червоні» реалізовували в голи блискавично! Показовим у цьому сенсі стала хиба кіпера Ігоря Пунди, який взявся в карному обігрувати Олександра Ліщука, але в один дотик від ноги універсала круглий затріпотів у сітці.

І тільки коли цифри на табло горіли 3:0, ініціатива повністю перейшла до рук/ніг локачинської команди. «Ковель-Волинь» був зовсім не проти такого сценарію і почав активно захищатися зі сподіванням вразити порожні.

Справедливості ради треба зазначити, що при вдалому збігові обставин «Надія» могла скоротити та навіть і зрівняти, проте всі свої моменти марнувала. На заваді голу ставали або впевнена гра воротаря Дмитра Дувакіна, або мінімальна неточність завершальників.

Тож абсолютними переможцями сезону-2017/18 футзальної Волині стали спортсмени ФЦ «Ковель-Волинь», які до «золота» регулярки та «золота» плей-оф додали ще й Кубок Волині.

#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також