1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі горіли дачний будинок і вантажівка

У Ковелі горіли дачний будинок і вантажівка

Минулого тижня пожежно-рятувальний підрозділ Ковеля не лише витягував із заметів автотранспорт, а й рятував від вогню майно громадян. На оперативній нараді при міському голові начальник відділу цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрій Дідковський повідомив, що у Ковелі за минулий тиждень сталося дві пожежі. Пише ПроКовель.

14 березня на садівничому масиві «Калина» горів дачний будиночок. Пожежу, за словами Юрія Михайловича, спричинив безхатько, який там знайшов собі тимчасовий притулок. А вже 17 березня близько опівночі спалахнула вантажівка – КамАЗ. Вогонь встиг повністю охопити кабіну автомобіля. Рятувальники зуміли приборкати вогонь.

Пожежний підрозділ залучали і до проведення аварійно-рятувальних робіт. Так, за словами заступника міського голови Андрія Товстиги, рятувальники двічі приходили на допомогу тим, хто опинився у заметах. Приміром, минулої п’ятниці вони витягли зі снігу фуру, яка з’їхала з дороги, а позавчора – допомогли кареті швидкій, яка застрягла в сніговому заметі.



#Рятувальники #ЮрійДідковський

Коментарі

Читайте також

Через можливе погіршення погодних умов у Ковелі скликали комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Через можливе погіршення погодних умов у Ковелі скликали комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
Міською владою спільно з відповідними службами сплановано необхідні заходи для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру та ліквідації їх наслідків.