14 травня стартував міський конкурс творчих робіт для дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші». Про це йдеться на офіційному сайті міської рди.

Мета заходу – виявлення обдарованих дітей та молоді з особливими потребами, а також сприяння залученню їх до творчого життя суспільства.

Аби взяти участь в конкурсі, на зворотному боці кожної роботи необхідно вказати її назву, прізвище, ім’я, рік народження, номер телефону автора.

Творчі роботи приймаються до 25 травня:

‒ у Ковельському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (місто Ковель, вулиця Незалежності, 73, кабінет 106, телефон 6-17-48);

‒ у центрі соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю м.Ковеля (місто Ковель, вул. Відродження, 12а, телефон 5-40-65);

‒ у громадській організації «Реабілітаційний центр» (місто Ковель, провулок Шевченка, 2а, в приміщенні ДНЗ № 13) - у понеділок, четвер з 13.00 до 17.00 год.

Формування виставки – у приміщенні ГО «Реабілітаційний центр» 31 травня. Учасники та переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками.