1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчан запрошують до участі в конкурсі «Кращий»

Ковельчан запрошують до участі в конкурсі «Кращий»

Чимало колективів та жителів Ковеля, які мають високі здобутки у певних сферах діяльності, удостоєні звання «кращий». Стартував традиційний міський конкурс з визначення успішних, активних представників міської громади і в нинішньому році. Запрошуємо ковельчан до участі!

Урочисте нагородження переможців пам’ятними відзнаками, Подяками міського голови відбудеться у першу неділю липня – під час святкових заходів з нагоди Дня міста.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

«Громадський діяч року» - учасниками є представники громадських організацій та об'єднань, профспілок, лідери місцевих осередків політичних партій, лідери місцевого самоврядування, які працюють на громадських засадах і мають вагомі досягнення.

Жителів краю, які проявили ініціативність та активність у благодійній діяльності, запрошуємо позмагатись за титул «Меценат року».

Переможці в обласних, всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, змаганнях, фестивалях – претенденти на успіх в номінації «Юний талант року».

Чекаємо заявок на пам’ятні відзнаки від городян і колективів, які дбають про порядок, затишок і красу за місцем роботи та проживання.

«Найкращий благоустрій прибудинкової території»: участь беруть мешканці багатоквартирних житлових будинків, житлові кооперативи, співвласники товариств житлових будинків. Основні критерії визначення переможця: проведення благоустрою прибудинкової території (влаштування дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків, малих архітектурних форм і т.д.); озеленення прибудинкової території, розміщення вуличного освітлення тощо.

«Найкраще озеленення балкону»: оцінюється дизайнерське рішення озеленення балкону та естетичний вигляд в загальній панорамі фасаду багатоквартирного житлового будинку.

«Найкращий благоустрій території підприємства, організації»: до уваги береться впорядкування та озеленення території, що належить підприємству чи організації, влаштування вуличного освітлення, розміщення малих архітектурних форм.

За додатковою інформацією прохання звертатися у відділ внутрішньої політики, організаційної роботи за зв’язків з громадськістю виконавчого комітету міської ради (каб.214). Пропозиції та матеріали на участь у конкурсі прохання подавати у названий відділ до 17 червня 2017 року.

Телефон для довідок - 6-17-26.



Оргкомітет з проведення конкурсу


#ДеньМістаКовеля

Коментарі

Читайте також

Святкування 40-річчя визволення м. Ковеля і Ковельського району від німецько-фашистських загарбників

Святкування 40-річчя визволення м. Ковеля і Ковельського району від німецько-фашистських загарбників
Колекція документів ветеранів 47-ї армії 1-го Білоруського фронту та альбоми фотографій про святкування 40-річчя визволення міста від німецько-фашистських загарбників 5-7 липря 1984 року.