Драйвовий, емоційний, видовищний День компанії Modern-Expo Group та перегони на човнах-драконах Драгонбот-2018 відбулись на Ковелському водосховищі.

Один із найкращих днів року, коли 800 людей збираються разом, щоб на кілька годин перетворитися на суперників, але при цьому порадувати один одного крутими виступами. 16 команд випробовували свої сили на Турії у Ковелі. Їх підтримували фантастичні команди вболівальників. Так емоційно про перебіг змагань розповідають на сайті холдингу.

Напружені моменти, сонячну погоду змінює вітер - і міняється вода! Але не переможці! Цього року найспритнішою виявилась..... минулорічна команда-переможниця, яка складається з працівників департаменту виробництва - "Приймаки" (капітан Андрій Гнатюк). Їхній час - 00:53:78.

Другими прийшли дисципліновані, дуже наполегливі колеги з департаменту логістичних та сервісних рішень, відділу постачання, департаменту маркетингу - команда HUDWIN (капітан Віктор Ковбасюк). Їхній час: 00:54:05.

І третьою стала команда топ-менеджменту компанії Modern-Expo, -ZZ-Top, яка фінішувала з часом 00:54:52 (капітан - Андрій Литвиненко).

Найкращою командою вболівальників стала група підтримки команди "Вікінгів".

У змаганнях взяли участь команди з різних країн: Польщі, Німеччини, ОАЕ, Франції, Великобританії, Росії, Білорусі та України.

#Драгонбот #Веслування #Спорт