1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі дбають про оздоровлення дітей пільгових категорій

У Ковелі дбають про оздоровлення дітей пільгових категорій

Група юних ковельчан пільгових категорій, а це – діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, із родин загиблих та учасників АТО, малозабезпечених багатодітних сімей, школярі – переможці олімпіад, конкурсів насолоджуються відпочинком на озері Світязь. Повідомляють на сайті міської ради.

Впродовж чотирнадцяти днів 36 хлопчиків та дівчаток набиратимуться сил та нових вражень в оздоровчому таборі «Світязь». Для них тут організоване активне та змістовне дозвілля й оздоровлення. Потурбувалась про дітвору міська влада, яка придбала путівки за кошти місцевого бюджету.

Уже через кілька днів після приїзду до здравниці вони поділилися свіжими враженнями: «Оскільки погода сприяє гарному відпочинку, то сумувати не доводиться. Усі задоволені, радісні, мають багато нових друзів».

Вихователі щодня організовують для них цікаву програму: флешмоби, квести, масові заходи. Неабияк хлопцям та дівчатам подобаються вечірні дискотеки. Важливим елементом оздоровлення є харчування. Керівництво табору піклується про те, щоб воно було збалансоване, багате на вітаміни.

Крім цього, 30 школярів з родин пільгових категорій уже відпочивають в Німеччині, у місті Вальсроде, а незабаром 15 дітей поїдуть до Барзінгхаузена.


#Дозвілля #Відпочинок #СоціальнийЗахист #ДітиСироти

Коментарі

Читайте також