1. Головна
  2. Новини
  3. Гравець польської «Ягеллонії» ковельчанин Тарас Романчук долучився до нагородження учасників міжнародного турніру у Ковелі

Гравець польської «Ягеллонії» ковельчанин Тарас Романчук долучився до нагородження учасників міжнародного турніру у Ковелі

Ковельський міський центр «Спорт для всіх» провів Міжнародний турнір серед дітей 2008 р.н., присвячений Дню захисту дітей. Про це розповідають на сторінці ФЦ «Ковель-Волинь» у Фейсбук.

1 та 2 червня змагалися команди з міста Луцька: «Волинь» та «Адреналін», також команда «Akademia Piłkarska 11» з міста Легіоново та діти ФЦ «Ковель-Волинь».

Впродовж двох днів команди визначали найкращого. Перемогу вдалося здобути луцьким гостям – команді «Адреналін».

Також, дуже приємно, що до нагородження учасників долучився наш вихованець – Тарас Романчук.

Організатори, в першу чергу, ставили собі за мету провести захід європейського рівня, де створені хороші умови не лише для дітей, а й для їх батьків. Цього разу батьки змогли вболівати за юних футболістів цілими сім’ями.

Вважаємо, що захід вдався, адже гості лишилися задоволені та вражені інфраструктурою, яка створюється в місті Ковелі для занять фізичною культурою.


#ТарасРоманчук #ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

Ковельчанин - півзахисник польської «Ягеллонії», пояснив, чому відмовився від українського громадянства

Ковельчанин - півзахисник польської «Ягеллонії», пояснив, чому відмовився від українського громадянства
Футболіст Тарас Романчук стверджує, що українські ЗМІ не завжди вірно перекладають з польської мови інтерв'ю, тому з'являються неприємні коментарі й багато хто називає його зрадником.

Ковельчанин гратиме за збірну Польщі

Ковельчанин гратиме за збірну Польщі
Футболіст Тарас Романчук, який є півзахисником польської «Ягеллонії», таки отримав запрошення від головного тренера національної команди Польщі.