Найбільший недержавний вищий навчальний заклад України – Міжрегіональна Академія управління персоналом, запрошує на День відкритих дверей. Зустріч відбудеться 23 червня.

Цього дня вас чекатимуть у Ковельській філії МАУП. Ви матимете можливість відвідати виш, визначитися з формою навчання та спеціальністю, а також отримати знижку в 20% на сучасну європейську освіту!

Крім того, вас ознайомлять з матеріально-технічною та науково-методичною базою ВНЗ, поспілкуєтеся зі співробітниками Академії, оберете свій шлях професійної кар'єри.

Навчання в МАУП дає вам можливість опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права і багатьох інших. В майбутньому це допоможе вам стати затребуваним і високооплачуваним фахівцем і побудувати успішну кар'єру.

МАУП має власні регіональні відділення та філії більше ніж в двадцяти містах по всій Україні. Це дасть вам змогу отримати вищу освіту, не покидаючи рідного дому, навчатися та професійно розвиватися в знайомому місті поруч із сім’єю та друзями. Більше інформації про регіональні відділення МАУП ви можете отримати за посиланням: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/regionalni-pidrozdili

В МАУП існують такі зручні форми навчання, як заочна та дистанційна, тобто за необхідності ви можете поєднувати навчання із роботою.

І головне – у вас є чудова можливість отримати вищу освіту без сертифікату ЗНО за допомогою спільної програми Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП. Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі. Більше інформації за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/

Зареєструвавшись на нашому сайті http://od.maup.com.ua/, ви автоматично отримаєте знижку 20% на навчання! Використайте свій унікальний шанс, відвідавши День відкритих дверей у МАУП! Чекаємо на вас!

Адреса філії МАУП у Ковелі:
вул. Ф.Одрача,1 (колишня вул. Чапаєва).
телефон для довідок: (03352) 5-24-67
або мобільний: 097 755 62 60

http://maup.com.ua/


#МАУП #Освіта