1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські веслувальники вибороли «золото» на чемпіонаті Європи

Ковельські веслувальники вибороли «золото» на чемпіонаті Європи

В італійському місті Аурон-ді-Кадоре з 28 червня по 1 липня тривав чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді та юніорів. У ньому взяли участь 46 українських веслувальників: 23 юніори та 23 представника молодіжної вікової категорії.

На цих змаганнях у складі України успішно виступили волинські спортсмени. Ковельчани Олександр Яцюк та Павло Семенюк вибороли «золото».

Екіпаж каное-четвірки у складі Дмитра Озимка, Павла Семенюка, Олександра Яцюка та Іллі Шаргородського обійшов всіх суперників на дистанції 500 м та піднявся на першу сходинку чемпіонату.

Готували спортсменів до змагань: заслужені тренери України - Федір Семенюк та Василь Прохорук, а також тренери: Володимир Троцюк та Олексій Гичка.

Загалом у загальнокомандному заліку серед молоді українські веслувальники посіли четверте місце, поступившись командам Білорусі, Польщі та Італії.


#Веслування #Спорт

Коментарі

Читайте також

П’ять ковельських каноїстів завоювали золоті та срібні медалі на чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное

П’ять ковельських каноїстів завоювали золоті та срібні медалі на чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное
Представницькі змагання, участь у яких беруть 699 спортсменів, проходять у Ковелі на міському водосховищі. Завтра - останній день чемпіонату.