1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельське МТМО показало результат роботи пластичних хірургів

Ковельське МТМО показало результат роботи пластичних хірургів

На сторінці Ковельського МТМО у Фейсбук розмістили фото жінки, яку прооперували у Ковелі. "Результат проведеної ринопластики пластичним хірургом Сащиним Віктором Володимировичем та лікарем-отоларингологом Богачевським Володимиром Володимировичем,"- йдеться у дописі.

Нагадаємо, що на запрошення головного лікаря Ковельського МТМО Олега Самчука, у Ковелі працюють пластичні, естетичні та реконструктивні хірурги, які регулярно проводять прийом пацієнтів, консультують та оперують. У співпраці з ними успішно виконанують оперативні втручання на носі (ринопластика) та повіках (блефаропластика) й ковельські лікарі.

Зокрема, Володимир Богачевський - лікар оториноларинголог вищої категорії. Займається лікуванням запальних процесів ЛОР-органів дорослих і дітей, проводить ендоскопічні та малоінвазивні втручання на ЛОР-органах, виконує естетично-реконструктивні операції носа та вух.

Відповідний договір про співпрацю між Ковельським МТМО та пластичними, естетичними, реконструктивними хірургами було підписано восени 2017 року. Завдяки чому пластична хірургія стала більш доступною мешканцям краю.


#ПластичнаХірургія #ВікторСащин #ВолодимирБогачевський #КовельськеМТМО #ОлегСамчук

Коментарі

Читайте також

У Ковелі вкотре провели пластичні операції

У Ковелі вкотре провели пластичні операції
Цього разу хірурги Віктор Сащин та Володимир Федоров у співпраці з ковельськими лікарями успішно виконали оперативні втручання на носі (ринопластика) та повіках (блефаропластика).