1. Головна
  2. Новини
  3. У центральній частині Ковеля відремонтували лавки

У центральній частині Ковеля відремонтували лавки

Міські комунальні служби продовжують ремонтувати лавки у центральній частині міста, на бульварі Лесі Українки та у міському парку. Як ми раніше повідомляли, нові лавки (парапети) встановили поблизу фонтану.

Директор комунального підприємства "Добробут" Ігор Михалевич каже, що мають замінити повністю дерев'яні поверхні десяти лавок, які зіпсовані. Решту будуть ремонтувати. Крім того, пофарбують металеві основи. Дошки, які використали для виготовлення сидінь та спинок — дубові. Тож мають бути довговічнішими, якщо містяни не будуть їх нищити навмисне. Лавки не фарбували, а покрили лаком. Такий вигляд значно естетичніший.

Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук нагадав, що роботи виконують в межах коштів, передбачених міським бюджетом: 60 тисяч гривень. У цю суму увійшли й витрати на заміну парапетів, які нещодавно встановили біля палацу учнівської молоді імені Івана Франка.

Комунальники звертаються до ковельчан з проханням цінувати майно громади!



#Благоустрій #МіськийПарк

Коментарі

Читайте також

У Ковелі нагородили переможців і лауреатів конкурсу «Кращий…» ФОТО

У Ковелі нагородили переможців і лауреатів конкурсу «Кращий…» ФОТО
З нагоди Дня міста почесних відзнак удостоєні 18 активних та успішних особистостей у номінаціях: «Найкращий благоустрій території підприємства, організації», «Найкращий благоустрій прибудинкової території», «Найкраще озелення балкону», «Юний талант року», «Громадський діяч року», «Меценат року».