1. Головна
  2. Новини
  3. Арт-терапія для хворих: юні ковельські художники прикрасили своїми роботами стіни лікувальних закладів міста ФОТО

Арт-терапія для хворих: юні ковельські художники прикрасили своїми роботами стіни лікувальних закладів міста ФОТО

Працівники двох галузей - культури та охорони здоров'я, вирішили об'єднати зусилля та започаткувати у Ковелі арт-проект, який би сприяв гарному настрою, позитивним емоціям та швидшому одужанню хворих.

Як повідомила начальник відділу культури Вікторія Савлук, така неординарна ідея належить головному лікарю Ковельського МТМО Олегу Самчуку. Задум щодо впровадження арт-терапії підтримала директор Ковельської дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука Олена Цьомик і юні художники взялися до роботи. За досить короткий проміжок часу колекція творчих робіт була передана в заклади охорони здоров'я міста Ковеля.

30 малюнків (картин) прикрасили стіни Центральної районної лікарні та пологового будинку. Ковельське МТМО забезпечило рамками зі склом, аби роботи мали гарний естетичний вигляд та довго радували пацієнтів, відвідувачів та медичний персонал.

Ковельське МТМО щиро дякує директору художньої школи Олені Цьомик, начальнику відділу культури Вікторії Савлук та юним художникам за чудовий подарунок та створений затишок у лікувальних закладах.



#КовельськеМТМО #ОлегСамчук

Коментарі

Читайте також