1. Головна
  2. Новини
  3. Літній табір «Волинська Січ» запрошує разом відсвяткувати 15-річчя

Літній табір «Волинська Січ» запрошує разом відсвяткувати 15-річчя

Вже 15 років поспіль табір «Волинська Січ» функціонує згідно з програмами патріотичного виховання молоді, охоплюючи основні історичні періоди Українського народу - Княжої доби, Козацької доби, періоду Української Повстанської Армії та сьогодення. Вивчення традицій, культури, побуту та військової підготовки.

Відзначити разом 15-річчя наметового табору запрошує його засновник та керівник Сергій Дружинович. Про це він повідомив на сторінці Волинського центру національно-патріотичного виховання "Волинська Січ" у Фейсбук.


У таборі діти та підлітки займаються спортом (вправи на швидкість, силу, витривалість та загартування тіла); вивчають легенди, дізнаються про події з історії українського народу); проходять військову підготовку (верхова їзда на конях, фехтування мечем та шаблею, метання списа, стрільба з лука, стрільба з пневматичної та страйкбольної зброї, курс підготовки за предметом «Захист Вітчизни»); займаються рукопашним боєм (основи самозахисту голіруч та зброєю).
У програмі також є туризм (вивчення вузлів, способів подолання перешкод, орієнтування на місцевості, піші мандрівки, способи виживання); медична підготовка (народна медицина, надання першої медичної допомоги, накладання перев’язок, способи транспортування постраждалих); перегляд історично-патріотичних фільмів; купання, рухливі ігри, естафети.



#ВолинськаСіч

Коментарі

Читайте також