15 серпня у центрі міста Ковеля перехожі спостерігали за досить цікавим дійством, яке влаштували представники східного вчення Міжнародного товариства свідомості Крішни.

Харизматичні кришнаїти у білих, помаранчевих та інших барвистих вбраннях співали й танцювали, читали мантри, роздавали безкоштовно вегетаріанські смаколики та літературу, за яку просили пожертву.

Як повідомив один із учасників заходу, мета їхнього візиту до Ковеля — просвітницька: "У буденності життя не варто забувати про прекрасне, треба жити в мирі і злагоді, не бути замкнутим у собі, не зациклюватися на своїх проблемах, розширювати кругозір".

Запевняють, що ні в якому разі не прагнуть навернути людей у свою віру. Визнають існування різних релігій. Головне, щоб людина жила з Богом, і не важливо, як його називають у різних вірах.

Кришнаїти, які завітали до Ковеля, родом з різних міст України та з Індії. Подорожують світом, щоб нести людям добро і радість.

Гарний настрій ковельчани точно отримали. Бо не щодня побачиш на вулицях міста танцівниць, схожих на героїнь з індійських фільмів. Дивилися, посміхалися, спілкувалися та фільмували на телефони: хто фото, хто відео. На згадку про незвичних гостей Ковеля.



#ВедичнаХода