1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі в ДТП травмувалася 5-річна дитина

У Ковелі в ДТП травмувалася 5-річна дитина

Учора, 2 вересня, на вулиці 40-років Перемоги в Ковелі легковик «Skoda Favorit» збив 5-річну дівчину. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. Повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом легковика перебував 32-річний ковельчанин. Водій допустив наїзд на 5-річну місцеву жительку, яка перебігала проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення реанімації Ковельської центральної районної лікарні.

За фактом автопригоди слідчі розпочнуть кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху з вимогою щодо неухильного дотримання правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що від дій кожного з нас залежить життя та здоров’я людей.


Офіційний сайт Національної поліції



#ДТП #Безпека

Коментарі

Читайте також

Судили водія, який спричинив смертельну аварію на трасі «Київ-Ковель»

Судили водія, який спричинив смертельну аварію на трасі «Київ-Ковель»
Підозру арештованому вже оголошено. Йому може загрожувати від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Один з чотирьох загиблих - водій маршрутки, 62-річний житель Ковеля В'ячеслав Смірнов.