1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі патрульні вгамовували агресивних чоловіків з «групи підтримки» порушника ПДР. ВІДЕО

У Ковелі патрульні вгамовували агресивних чоловіків з «групи підтримки» порушника ПДР. ВІДЕО

Набір «коронних фраз» і звичної агресії: як у Ковелі патрульні оформляли постанову за порушення ПДР і вгамовували «групу підтримки». Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Цей інцидент трапився кілька днів тому у Ковелі. Водій не увімкнув покажчик повороту, його зупинили патрульні та винесли постанову. І якщо спочатку чоловік визнавав своє порушення, то потім став конфліктувати з полісменами та ображати їх.

Тим часом до правоохоронців підійшло двоє невідомих осіб, які почали кричати, виражались нецензурними словами, провокували ще більший конфлікт.

«Їдь на АТО і там ї*и людей!», «Ти моїми податками кормишся!», «Що хочу, те буду робити!» Такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу в Ковелі.

Полісмени роз’яснили порушення правил дорожнього руху, однак їх мало слухали, а більше доводили свою «правоту». Так, як це зазвичай роблять не зовсім чесні водії…

Один з «групи підтримки» навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку. Зокрема, збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову.

Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал.

Згодом, конфлікт вичерпався, і всі пішли та поїхали своєю дорогою. Так сталось цього разу, але здебільшого схожі інциденти переростають у серйозні порушення, часто з нанесенням тілесних ушкоджень, після чого порушників чекає ще й кримінальна відповідальність. І такі інциденти були в Ковелі вже кілька разів.

Патрульні виклали відео інциденту на youtube.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також