1. Головна
  2. Новини
  3. Опалювальний сезон у Ковелі: 19 жовтня подали тепло населенню

Опалювальний сезон у Ковелі: 19 жовтня подали тепло населенню

Відповідно до нормативно-законодавчих актів та у зв’язку із зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря міський голова Олег Кіндер видав розпорядження про початок опалювального сезону 2018-2019 років у Ковелі з 19 жовтня. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Рекомендовано всім підприємствам, установам та організаціям міста, незалежно від форм власності і господарювання, розпочати опалювальний сезон з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів менше + 8 град.С.

Відповідальність за початок опалювального сезону покладено на керівників Ковельського відділення ПАТ “Волиньгаз” Сахарчука Р.І., підприємства теплових мереж “Ковельтепло” Бойка В.І..

Вищевказаним керівникам, начальнику Ковельського відділу ТОВ “Волиньгаз збут” Варичу Т.К. застосувати до боржників передбачені законодавством та умовами укладених договорів заходи щодо проведення розрахунків за спожитий природний газ та теплову енергію.

Балансоутримувачі та управителі житлових будинків: начальники РЖКП №1 Солов’янчук В.С. та РЖКП №2 Гейко Н.М., заступник директора по комунальному господарству ТОВ “К.П.Верес” Дуднік В.Ю. зобов’язані забезпечити належне функціонування внутрішньобудинкових теплових мереж.


#ОпалювальнийСезон

Коментарі

Читайте також

У Ковелі завершився опалювальний сезон

У Ковелі завершився опалювальний сезон
Враховуючи, що середньодобова температура повітря становить вище +8°С, сьогодні у Ковелі припинили подачу тепла в оселі мешканців та установи.