1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські борчині вдало виступили на міжнародному турнірі у Берліні

Ковельські борчині вдало виступили на міжнародному турнірі у Берліні

11-13 листопада в Берліні відбувся міжнародний турнір з боротьби серед дівчат 2002-2003 років народження. У змаганнях взяли участь 18 команд з різних куточків Європи.

У складі української збірної виступали представниці Ковельської ДЮСШ управління освіти - Ольга Падошик та Анастасія Лебедєва.

У категорії 43 кг Ольга Падошик, поборовши представниць з Греції, Норвегії, Швеції та Чехії вийшла до фіналу. У драматичному поєдинку вона поступилась минулорічній призерці чемпіонату світу, спортсменці з Франції і посіла друге місце.

У категорії 49 кг виступала Анастасія Лебедєва. Дівчина перемогла трьох суперниць. Змагавшись за вихід у півфінал, вона поступилась учасниці з Польщі. У боротьбі за п’яте місце поборола спортсменку з Швейцарії.

У загальнокомандному заліку українки посіли друге місце. На першому - представниці зі Швеції. Готували юних борчинь до турніру тренери Олег Стус та Ігор Падошик.

Спортсмени висловлюють вдячність підприємцям Юрію Рахлінськму, Юрію Фурману та Ніні Гайчук за надану допомогу та підтримку.



#ВільнаБоротьба

Коментарі

Читайте також

Ковельчанка Юлія Ткач провела олімпійську розминку з ліцеїстами Львівсього державного ліцею імені Героїв Крут ФОТО

Ковельчанка Юлія Ткач провела олімпійську розминку з ліцеїстами Львівсього державного ліцею імені Героїв Крут ФОТО
Захід відбувся у рамках всеукраїнського проекту серед дітей та молоді «Do Like Olympians», ініціатором якого є Національний олімпійський комітет України.