1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчани сплатили торік понад 16 мільйонів гривень військового збору

Ковельчани сплатили торік понад 16 мільйонів гривень військового збору

У 2018 році волиняни сплатили 267,5 мільйона гривень військового збору. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Протягом 2018 року з легальних доходів волинян до держбюджету сплачено 267,5 мільйона гривень військового збору. Сума спрямованого торік на потреби національного війська збору перевищує показники 2017 року на 28,2 відсотка, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Оскільки обов’язок перераховувати до бюджету військовий збір з доходів громадян покладено на працедавців, відповідальна позиція соціально орієнтованого бізнесу заслуговує на повагу з боку суспільства», – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що суб’єкти господарювання, які допускають факти тіньової зайнятості, не лише ухиляються від сплати визначених законом податкових платежів, а й позбавляють своїх найманих працівників гарантованих державою виплат у разі настання страхового випадку.


Довідково:

За підсумками 2018 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – 108,8 мільйона гривень, на території Луцького району – 21,4 мільйона гривень, у м. Ковель – 16,6 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський – 13,4 мільйона гривень, на території Ківерцівського району – 13,3 мільйона гривень, у м. Нововолинськ – 12,4 мільйона гривень військового збору.


Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


#ВійськовийЗбір

Коментарі

Читайте також