1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі ведеться підготовка до оздоровлення дітей пільгових категорій

У Ковелі ведеться підготовка до оздоровлення дітей пільгових категорій

На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки управління соціального захисту населення повідомляє, що в місті триває підготовка до оздоровчої кампанії 2019 року для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Йдеться про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, із багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій, дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадського протесту, дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків, талановитих та обдарованих.

Оздоровлення та відпочинок здійснюється у спеціально пристосованих дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Волинської області в літній період та дитячих центрах оздоровлення «Артек» (м.Київ), «Молода гвардія» (м.Одеса) протягом поточного року.

Рекомендуємо батькам або особам, які їх замінюють, для оздоровлення дітей вищевказаних категорій в дитячих центрах «Артек» та «Молода гвардія» якнайшвидше звернутись з письмовою заявою до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради (вул. Незалежності, 148, каб. №16 ).



Софія Сагаль,
начальник управління соціального захисту населення


#СоціальнийЗахист #Освіта #Дозвілля

Коментарі

Читайте також

Пенсіонерів, які виїхали з України за кордон, позбавлять пенсійних виплат

Пенсіонерів, які виїхали з України за кордон,  позбавлять пенсійних виплат
Кабінет міністрів України запустив програму верифікації соціальних виплат і пенсій. Перевірятимуть пільги, субсидії, стипендії та інші соцвиплати, які надаються з місцевих та державного бюджету чи Пенсійного фонду.