1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі підприємцю підпалили вхідні двері квартири

У Ковелі підприємцю підпалили вхідні двері квартири

У Ковелі підприємцю підпалили вхідні двері квартири. Про це повідомив під час оперативної наради начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрій Дідковський.

Займання сталося вранці 15 лютого по вулиці Незалежності на шостому поверсі багатоповерхового житлового будинку внаслідок підпалу горючої речовини під дерев'яними вхідними дверима квартири. Мешканці загасили полум'я самостійно, ще до приїзду рятувальників.
Фото ілюстративне

Минулого тижня підрозділи ДСНС м. Ковеля виїжджали ще двічі. Обидва виклики були 13 лютого після 21 години. На вулиці Княгині Ольги виникло коротке замикання електрощитової (без подальшого горіння).

Наступний виклик був хибним: на Грушевського ковельчани викликали рятувальників, побачивши дим біля будинку. Проте втручання пожежників у цьому випадку не знадобилося.



#Рятувальники #ЮрійДідковський

Коментарі

Читайте також

У Ковелі поліція розслідує підпал автомобіля

У Ковелі поліція розслідує підпал автомобіля
Сума завданих матеріальних збитків становить 800 тис. грн. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.