1. Головна
  2. Новини
  3. Вихованці ФЦ «Ковель-Волинь» повернулися з міжнародного турніру «Kresy-2019» з нагородами

Вихованці ФЦ «Ковель-Волинь» повернулися з міжнародного турніру «Kresy-2019» з нагородами

23 та 24 лютого команди ФЦ «Ковель-Волинь» традиційно взяли участь в VI Міжнародному турнірі «Kresy», що відбувався в місті Хелмі та його околицях. Повідомляє прес-служба ФЦ «Ковель-Волинь».

Юні футболісти були задіяні в турнірі одночасно на 4-х різних локаціях. Цьогоріч ковельчани були представлені однією командою 2008 р.н. та 2009 р.н, а 2006 р.н. та 2007 р.н. – двома.

Організатори «Kresy-2019» відзначили якісну та технічну підготовку ковельських футболістів, а це ознака професіоналізму наших тренерів та правильного напрямку розвитку футбольної школи.

За результатами змагань одна із команд 2006 р.н. посіла 4 місце, інша – 9 місце, команди 2007 р.н. повернулися додому із 2 та 6 місцями, дітям 2008 р.н. трішки не вистачило запалу, щоб потрапити на п’єдестал, однак гравці продемонстрували чудову гру і за результатами закріпилися на 5 місці, а от хлопці 2009 р.н. у підсумку зайняли 3 місце.

Також, індивідуальними нагородами організтори відзначили багатьох вихованців ФЦ, серед яких у складі 2009 р.н. кращим став Станіслав Романчук, у 2009 р.н. було відзначено Станіслава Сотнійчука, кращим воротарем змагань обрано Олександра Сименюка, що у складі 2007 р.н., а у 2006 р.н. відзнаку отримали Назар Логвінов та Денис Морозов.

Керівництво ФЦ щиро дякує батькам за допомогу в організації поїздки для хлопчаків, і радіє, що юні ковельчани вкотре не залишилися осторонь гарних змагань європейського рівня.


#ФЦКовельВолинь #Футбол #НазарЛогвінов

Коментарі

Читайте також

Польський футболіст назвав гравця «Ягеллонії», ковельчанина Тараса Романчука «бандерівцем»

Польський футболіст  назвав гравця «Ягеллонії», ковельчанина Тараса Романчука «бандерівцем»
Інцидентом зацікавилася польська поліція. Обидва гравці отримали під час матчу жовті картки. Звинувачення підпадають під ст. 257 Кримінального кодексу Польщі “Національна неприязнь”.