1. Головна
  2. Новини
  3. Весняні канікули у школярів Ковеля розпочнуться 25 березня

Весняні канікули у школярів Ковеля розпочнуться 25 березня

У загальноосвітніх навчальних закладах міста Ковеля весняні канікули розпочнуться з 25 березня. Про це повідомляють в управлінні освіти. Школярі відпочиватимуть один тиждень. Тобто остання навчальна чверть другого семестру розпочнеться 1 квітня.

І хоч згідно законодавства в Україні графік шкільних канікул кожен загальноосвітній навчальний заклад може визначати самостійно, у Ковелі зазвичай усі школи "відпочивають" одночасно.

Начальник управління освіти Віктор Бичковський переконаний, що це досить важливо для належної організації навчального процесу:

- Нині законодавство не встановлює жорсткі терміни канікулярних періодів, а дозволяє адміністраціям навчальних закладів самостійно вирішувати, коли оголосити в школі час відпочинку від навчання. З керівниками освітніх закладах на території міста ми дійшли згоди про те, що доцільно визначати однаковий для всіх період канікул. Так і працюємо вже багато років поспіль.

З урахуванням вихідних на березневих канікулах діти відпочиватимуть 9 днів, а 1 квітня вже повернуться за парти.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

Два танцювальних колективи з Ковеля - переможці хореографічного фестивалю-конкурсу

Два танцювальних колективи з Ковеля - переможці хореографічного фестивалю-конкурсу
Члени журі мистецького дійства «У вихорі танцю» високо оцінили виступи вихованців Палацу учнівської молоді: народного художнього колективу «Барвінок» та студії сучасної хореографії «Ерідан».