1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі через підпал сухої трави вогонь пошкодив чотири авто на штрафмайданчику

У Ковелі через підпал сухої трави вогонь пошкодив чотири авто на штрафмайданчику

У суботу, 23 березня, через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялася суха трава на відкритій території, яка межує з Ковельським відділом поліції ГУ НП у Волинській області.

Пожежа перекинулася на територію тимчасового тримання транспортних засобів. Окрім, спаленого сухостою та сміття, вогонь завдав шкоди й автомобілям, власники яких наразі встановлюються.

Зокрема, в автомобілях пошкоджено лакофарбове покриття та горючі елементи відсіку двигуна (PEUGEOT Partner, Daewoo Lanos на українській реєстрації та два BMW на іноземній реєстрації).

Інформацію про надзвичайну подію повідомив начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський з посиланням на оперативну інформацію Ковельського міськрайонного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області.


#Рятувальники #ЮрійДідковський #Екологія

Коментарі

Читайте також

На Ковельщині сапери знешкодили 25 боєприпасів часів минулих воєн

На Ковельщині сапери знешкодили 25 боєприпасів часів минулих воєн
20 березня піротехніків викликали двічі: у Нові Кошари та Велицьк Ковельського району. Місцеві жителі виявили два артснаряди, три реактивних снаряди, одну ручну гранату та п’ять фугасних авіаційних бомб.