1. Головна
  2. Новини
  3. 34-річний ковельчанин повідомив поліцію про викрадення «Infiniti»

34-річний ковельчанин повідомив поліцію про викрадення «Infiniti»

Учора вночі на лінію «102» надійшло повідомлення про викрадення автомобіля у Ковельському районі. Поліція ввела в дію план перехоплення та почала пошук викраденого транспортного засобу. Повідомляють у прес-службі Національної поліції.
Фото ілюстративне

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Infiniti» надійшло близько опівночі, від чоловіка, котрий назвався жителем Києва. З його слів, транспортний засіб знаходився у селищі Голоби Ковельського району.

Також чоловік повідомив, що точно не пам’ятає державний номерний знак автомобіля, а документи знаходяться в салоні викраденого транспорту.

У результаті проведених заходів з’ясувалося, що повідомлення про викрадення автотранспорту не відповідає дійсності, й факту крадіжки не було. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 34-річний житель Ковеля. Заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу.



#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

12 березня у Ковелі «замінували» сервісний центр МВС. Псевдомінеру загрожує від двох до шести років позбавлення волі

12 березня у Ковелі «замінували» сервісний центр МВС. Псевдомінеру загрожує від двох до шести років позбавлення волі
Зловмисника встановили. Це 22-річний місцевий житель. Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.