1. Головна
  2. Новини
  3. Цьогоріч у Ковелі припинило діяльність 147 підприємців, натомість 117 - відкрили власну справу

Цьогоріч у Ковелі припинило діяльність 147 підприємців, натомість 117 - відкрили власну справу

Впродовж першого кварталу нинішнього року в Центрі надання адміністративних послуг м. Ковеля було зареєстровано 8 561 заяву від громадян та суб’єктів господарювання. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Найактивніше громадяни зверталися за послугами, які надає відділ обліку, розподілу та приватизації житла (3 259). З соціальних питань, а це призначення субсидій та різних видів допомог, звернувся 1591 заявник.

За три місяці 2019 року зареєстровано 9 юридичних осіб та 117 фізичних осіб-підприємців, припинено діяльність 2 юридичних осіб, 147 фізичних осіб-підприємців.

У секторі біометричних документів прийнято 932 пакети документів з надання паспортних послуг, в тому числі 167 – з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та 765 – з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

#ЦНАП

Коментарі

Читайте також

Нові паспорти у Ковельському ЦНАПі можна буде забрати навіть у день виборів

Нові паспорти у Ковельському ЦНАПі  можна буде забрати навіть у день виборів
Аби змогли проголосувати ковельчани, які не встигли отримати замовлені паспорти чи довідки про реєстрацію місця проживання, Центр адмінпослуг м. Ковеля працюватиме в суботу, 30 березня, та в неділю, 31 березня.