1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі з міського бюджету виділять додатково понад 5 мільйонів на благоустрій

У Ковелі з міського бюджету виділять додатково понад 5 мільйонів на благоустрій

Рішенням виконавчого комітету, засідання якого відбулось 11 квітня, внесено зміни до бюджету на 2019 рік у зв’язку із збільшенням обсягу коштів, які надійшли у казну міста. Додатковий ресурс буде використано для виконання необхідних робіт з благоустрою. На ці потреби також використають вільні залишки бюджетних коштів.

На будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів комунального господарства міста цьогоріч виділять додатково майже 5 з половиною мільйонів гривень.

Понад 2 млн грн піде на капітальний ремонт прибудинкових територій по вулиці Володимирській,85 та 40 років Перемоги,17. На вулицях Симоненка та Мічуріна планують капітальний ремонт проїжджих частин, який обійдеться місту у понад два мільйони.

Виділять кошти й на капремонт мережі водовідведення по вул. Я.Мудрого, ремонт ліфтів у багатоповерхівках на Володимирській,99, Чайковського 9-А та Незалежності,108. Крім того, придбають нові смітники для місць громадського користування.


#МіськийБюджет #Благоустрій

Коментарі

Читайте також

У Ковелі на прибудинковій території ОСББ може з'явитись дитячий майданчик, придбаний за кошти депутатського фонду

У Ковелі на прибудинковій території ОСББ може з'явитись дитячий майданчик, придбаний за кошти депутатського фонду
Відповідне звернення зареєстроване у міськраді. Інші обранці громади хочуть допомогти школі завершити ремонт санвузлів та купити ксерокси. Цьогоріч вперше депутати можуть спрямувати кошти фонду не лише на допомогу ковельчанам у лікуванні.