1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські тренери вболівали за Тараса Романчука на матчі «Ягеллонії» у Польщі

Ковельські тренери вболівали за Тараса Романчука на матчі «Ягеллонії» у Польщі

На травневі свята ковельські тренери відвідали фінал Кубка Польщі, у якому команда Тараса Романчука «Ягеллонія» зустрічалася із Лехією (Гданськ). Тарас вивів свою команду на матч у Варшаві в якості капітана і провів на полі усю гру. На трибунах його підтримувала делегація на чолі з "легендами ковельського футболу".

- І хоча клуб нашого вихованця прикро поступився, пропустивши на 96-й хвилині гри, наш Тарас Романчук був кращим на полі, справжній лідер і капітан своєї команди. Дійсно приклад для молодих футболістів. Через важку працю - до великих досягнень, - зауважують тренери ФЦ «Ковель-Волинь».


Тарас Романчук є вихованцем ковельської школи футболу. Нині виступає за польську «Ягеллонію» м. Білосток. Нагадаємо, що 9 квітня у матчі за вихід у фінал Кубка Польщі Тарас Романчук забив два м'ячі у ворота суперників - ФК «Медзь» (м. Легниця).

На жаль, команда ковельчанина у фіналі програла Гданській Лехії з рахунком 0:1.



#ТарасРоманчук #Футбол

Коментарі

Читайте також

Польський футболіст назвав гравця «Ягеллонії», ковельчанина Тараса Романчука «бандерівцем»

Польський футболіст  назвав гравця «Ягеллонії», ковельчанина Тараса Романчука «бандерівцем»
Інцидентом зацікавилася польська поліція. Обидва гравці отримали під час матчу жовті картки. Звинувачення підпадають під ст. 257 Кримінального кодексу Польщі “Національна неприязнь”.