1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі стартував конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»

У Ковелі стартував конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»

У Ковелі стартував традиційний щорічний конкурс з визначення успішних, активних представників громади. Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міськради.

Уже чимало колективів та жителів нашого міста, які мають високі здобутки у певних сферах діяльності, удостоєні звання «Кращий». Тож ковельчан запрошують до участі в конкурсі у 2019 році.

Урочисте нагородження переможців пам’ятними відзнаками відбудеться у першу неділю липня – під час святкових заходів з нагоди Дня м.Ковеля.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

«Громадський діяч року»
- учасниками є представники громадських організацій та об'єднань, профспілок, лідери місцевих осередків політичних партій, лідери місцевого самоврядування, які працюють на громадських засадах і мають вагомі досягнення.

Жителів краю, які проявили ініціативність та активність у благодійній діяльності, запрошуємо позмагатись за титул «Меценат року».

Переможці в обласних, всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, змаганнях, фестивалях – претенденти на успіх в номінації «Юний талант року».

Чекаємо заявок на пам’ятні відзнаки від городян і колективів, які дбають про порядок, затишок і красу за місцем роботи та проживання. «Найкращий благоустрій прибудинкової території»: участь беруть мешканці багатоквартирних житлових будинків, житлові кооперативи, співвласники товариств житлових будинків. Основні критерії визначення переможця: проведення благоустрою прибудинкової території (влаштування дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків, малих архітектурних форм і т.д.); озеленення прибудинкової території, розміщення вуличного освітлення тощо.

«Найкраще озеленення балкону»: оцінюється дизайнерське рішення озеленення балкону та естетичний вигляд в загальній панорамі фасаду багатоквартирного житлового будинку.

«Найкращий благоустрій території підприємства, організації»: до уваги береться впорядкування та озеленення території, що належить підприємству чи організації, влаштування вуличного освітлення, розміщення малих архітектурних форм.

За додатковою інформацією прохання звертатися у відділ внутрішньої політики, організаційної роботи за зв’язків з громадськістю виконавчого комітету міської ради (каб.214). Пропозиції та матеріали на участь у конкурсі прохання подавати у названий відділ до 20 червня 2019 року.

Телефон для довідок - 61726.



Оргкомітет з проведення конкурсу


#ДеньМістаКовеля

Коментарі

Читайте також

Для ковельчан у день визволення міста на парковій сцені грав муніципальний естрадно-духовий оркестр

Для ковельчан у день визволення міста на парковій сцені грав муніципальний естрадно-духовий оркестр
Лагінде вечірнє сонце, закохані пари, танцююча малеча, глядачі різного віку, невимушена ретроатмосфера і чудова музика. Саме так минув вечір 6 липня у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Хто працював над створенням театралізованого дійства у стилі середньовіччя? ФОТО

Хто працював над створенням театралізованого дійства у стилі середньовіччя? ФОТО
На День міста ковельчани побачили історичну виставу на честь 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права. Про автора поеми, акторів, постановників та костюмерів - читайте далі.