1. Головна
  2. Новини
  3. Зоозахисниця з Ковеля врятувала трьох лисенят від продажу на притравочну станцію

Зоозахисниця з Ковеля врятувала трьох лисенят від продажу на притравочну станцію

На своїй сторінці у соцмережі Фейсбук відома у Ковелі волонтерка-зоозахисниця, яка очолює громадську організацію - Волонтерське об'єднання "Ковель Animals", Катерина Миронюк (Kateryna Myronyuk) повідомила про те, що їй вдалося врятувати лисенят, яких через сервіс оголошень OLX намагалися продати на одну із притравочних станцій, де диких тварин використовують для навчання мисливських собак.

- 300 гривень, така вартість життя пари цих оченят... Об'ява на ОЛХ, та менш ніж за добу, їх у пакунку передають у інше місто, і диво, що встигаю зателефонувати за 5 хвилин до відправки автобуса, запропонувати вищу ціну, та забрати малят, усього їх троє.

На дворі двадцять перше сторіччя, час надсучасних технологій і ... продажу диких тварин для притравочних станцій. Страшно жити у країні, яка втрачає будь які цінності, де у лісі можна забрати лисенят у мами, та продати через оголошення у інеті..., - йдеться у дописі.


Зоозахисниця обіцяла повідомити, куди прилаштує врятованих від смерті маленьких лисенят.

Варто зауважити, що з 26 березня на платформі онлайн-оголошень OLX заборонили продаж тварин для притравочних та випробувальних станцій. Рішення було прийняте в результаті переговорів гуманістичного руху UAnimals та платформи OLX. Яким чином це оголошення потрапило в мережу, наразі невідомо.

#KovelAnimals

Коментарі

  • Кира
    Неплохо конечно, но чтобы что-то кардинально изменить, нужно менять культуру. У нас люди по-прежнему готовы покупать мех. У меня на Виолити мамину шубу купили даже, а новые модные модели тем более популярны
    Відповісти

Читайте також