1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельському МТМО обрали кращого лікаря 2019 року

У Ковельському МТМО обрали кращого лікаря 2019 року

У Ковельському МТМО обрали кращого лікаря. Нагадаємо, що до Дня медичного працівника, який цьогоріч відзначатиметься 16 червня, Ковельське МТМО оголосило онлайн-конкурс «Кращий лікар МТМО 2019 року».

Для голосування запропонували дев'ять лікарів різних спеціальностей. Десятий варіант кожен міг запропонувати самостійно та вписати прізвище лікаря, котрого не було у списку.

Сьогодні, 14 червня, відбулись урочистості, під час яких оприлюднили результати голосування. Найбільшу підтримку здобув Іван Васильович Фіц, набравши 30% голосів. Переможець отримає премію - 5 посадових окладів від медоб'єднання.

Фіц Іван Васильович - лікар-ендоскопіст діагностичного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО. Закінчив у 2008 році Дніпропетровську державну медичну академію і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Інтернатуру за спеціальністю «хірургія» проходив у Тальнівській центральній районній лікарні, де після закінчення інтернатури продовжував працювати на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення.

З серпня 2014 року працював на посаді лікаря-хірурга Голобської районної лікарні. А з листопада 2015 року - на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення поліклініки центральної районної лікарні у Ковелі. З грудня 2016-го переведений на посаду лікаря-ендоскопіста діагностичного відділення центральної районної лікарні, де працює й до нині.

- За час роботи показав себе дисциплінованим, висококваліфікованим спеціалістом, який чесно і добросовісно виконує свій службовий обов’язок. Проводить кваліфіковані обстеження із застосуванням хірургічних та ендоскопічних методів, впроваджує у практику нові високоефективні методики дослідження. Чуйний та уважний до хворих, постійно працює над підвищенням свого професійного рівня, - таку характеристику лікарю дають його колеги.


Іван Фіц досконало володіє методикою та виконує широкий спектр оперативних втручань на органах черевної порожнини у дорослих та дітей, зокрема при різних видах гриж передньої черевної стінки, операції на шлунку та дванадцятипалій кишці, тонкому кишківнику; складні оперативні втручання при захворюваннях м’яких тканин, виконує різні варіанти пластики великих ранових дефектів шкіри. Вперше в Ковельському МТМО виконав радикальні операції при раку прямої кишки.

Молодий та перспективний лікар, якому 24 червня виповниться 34 роки, користується заслуженим авторитетом у колективі медичних працівників Ковельського МТМО та серед населення м.Ковеля та Ковельського району. Має загальний стаж роботи лікаря понад 13 років.


#КовельськеМТМО

Коментарі

  • Аліна
    Вітаю, справді хороший лікар,і порядна людина
    Відповісти
  • Мария
    Дуже дуже хороший ликар здоровья
    Відповісти
  • Марія
    Рада за Вашу перемогу ви дійсно лікар від бога Тальнівщина Вас памятає як гарного спеціаліста і добру людину
    Відповісти

Читайте також