1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельська патрульна взяла участь у складних пригодницьких перегонах та посіла друге місце

Ковельська патрульна взяла участь у складних пригодницьких перегонах та посіла друге місце

Gorgany Race - одна з найскладніших пригодницьких гонок в Україні, що відбувається щороку у Горганах - регіоні Українських Карпат зі складним важкопрохідним рельєфом і буйною рослинністю. Цьогоріч місцем старту та фінішу перегонів було наметове містечко, розташоване на території Долинського району Івано-Франківської області. Повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Учасники змагались у дистанції «півспринт», де потрібно було за 12 годин подолати близько 40 кілометрів і знайти якомога більше контрольних пунктів та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. На цій дистанції участь взяли близько 80 команд, кожна з яких складалася з 2-4 людей.

Долучились до змагань і дві команди від УПП у Волинській області. В першій були поліцейські відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Дмитро Штурма, Антон Мандзик, Василь Білоус з колегами, в другій – ковельська патрульна Ірина Зінчук з товаришкою - Анною Климчук з Луцька.

- Переміщуватись було дійсно складно, адже йшли переважно по диких зарослях, крізь густі ліси, через струмки та річки, з постійним перепадом висот. Але ці всі перешкоди - це нічого, порівняно з тим, які емоції та враження отримуєш під час подолання дистанції, насолоджуючись краєвидами та місцевістю наших величних Карпат, - поділилась враженнями Ірина.


Дівчата зайняли 2 місце серед жіночих команд, подолавши 43 км за 10 год. 27 хв. Хлопці ж пройшли дистанцію за 11 годин.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також