1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі на автостанції 55-річна киянка пограбувала жительку Ковельщини

У Ковелі на автостанції 55-річна киянка пограбувала жительку Ковельщини

Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили 55-річній жительці міста Київ про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу. Поліцейські оперативно встановили причетність громадянки до викрадення в місцевої жительки телефону та грошей. Повідомляє прес-служба ГУНП Волинської області.

Учора, 17 липня, до поліції звернулася 25-річна жителька одного із населених пунктів району із заявою про те, що на автостанції у Ковелі невідома особа викрала в неї мобільний телефон та понад 3 тис. грн. Сума завданих матеріальних збитків, завданих заявниці, склала майже 6 тис. грн.

Працівники кримінальної поліції спільно із групою реагування патрульної поліції встановили особу правопорушниці. Нею виявилася 55-річна жителька міста Київ. Зловмисницю правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчі повідомили громадянці про підозру в скоєнні крадіжки.

Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, чи позбавленням волі на той самий строк.


#Крадіжка #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також