1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі триває тепломодернізація однієї з найстаріших шкіл міста

У Ковелі триває тепломодернізація однієї з найстаріших шкіл міста

У Ковельській спеціалізованій школі №3 імені Лесі Українки триває тепломодернізація: заміна вікон та утеплення фасаду. Враховуючи технічний стан, потреба у виконанні капітального ремонту, поліпшенні зовнішнього вигляду будівлі, назріла уже давно. Адже школа є однією з найстаріших у місті і розміщена у самому центрі Ковеля. Навчальний заклад розпочав свою освітню діяльність 1 вересня 1945 року.

Начальник управління освіти м. Ковеля Віктор Бичковський каже, що загальна кошторисна вартість робіт становить 9 млн 100 тис грн. Враховуючи те, що сума коштів є досить значною, і виділяються вони з міського бюджету, ремонт проводитимуть у два етапи. Цього літа замінили вікна фасаду, що виходить на вулицю Незалежності, та на двох бокових сторонах по периметру приміщення. Саме у цих частинах будівлі проведуть утеплення. Наступного року роботи продовжать з внутрішньої сторони школи і приміщенні спортзалу.

Василь Щебет, директор підрядного підприємства ТзОВ «ВОЛБУД», яке виграло тендер, приїхав особисто проконтролювати процес виконання робіт. Каже, що планують завершити до 1 вересня, аби новий навчальний рік учні та педагоги розпочали у відремонтованій школі. Усі внутрішні роботи із заміни вікон уже виконані. Нині проводять утеплення стін мінватою (товщиною 12 см). Далі — комплекс робіт з оздоблення згідно паспорту фасаду.

Підрядник зауважив, що часу для проведення робіт достатньо та й сезон для ремонту обрано вдало. Тож, розпочаті роботи планують завершити згідно поставлених завдань. До речі, ТзОВ «ВОЛБУД» уже не вперше стає переможцем тендерів, вчасно і якісно виконував у Ковелі попередні замовлення.


#Освіта #Благоустрій

Коментарі

Читайте також

Черговий міжнародний конкурс - і знову Гран-прі та перше місце у ковельського «Барвінка»

Черговий міжнародний конкурс - і знову Гран-прі та перше місце у ковельського «Барвінка»
У Шацькому районі на березі озера проходив Міжнародний фестиваль-конкурс «Зіркові Хвилі Світязя 2019». Вихованці студії естрадного співу «Нові таланти» здобули другі місця.

Ковельчанам нагадали про необхідність щеплень дітям та підписання декларацій з лікарями

Ковельчанам нагадали про необхідність щеплень дітям та підписання декларацій з лікарями
Про посилення роботи з батьками щодо вакцинування дітей до початку навчального року та укладання угод з терапевтами, сімейними лікарями та педіатрами говорили сьогодні на нараді у Ковельському міськвиконкомі.