1. Головна
  2. Новини
  3. СБУ проведе у Ковелі масштабні антитерористичні навчання

СБУ проведе у Ковелі масштабні антитерористичні навчання

З 14 по 16 серпня 2019 року під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області відбудуться навчальні тренування силовиків щодо виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп у місті Ковелі, - повідомляє прес-служба управління СБУ у Волинській області.
Фото ілюстративне

У масштабних тренуваннях, умови яких будуть максимально наближені до реальних, візьмуть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Збройних сил України, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих осіб або предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності звертатися до Управління СБУ у Волинській області за телефонними номерами: (0332)24-22-10, 097-7-911-911, e-mail usbu_vol@ssu.gov.ua, або за номером 102.


#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

ДТП у Ковелі: водій «Таврії» не пропустив «BMW» і опинився у лікарні

ДТП у Ковелі: водій «Таврії» не пропустив «BMW» і опинився у лікарні
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» - смертельне ДТП за участю ковельчанина

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» - смертельне ДТП за участю ковельчанина
Житель Дніпра, керуючи легковиком, допустив зіткнення із бензовозом «DAF», який зупинився перед нерегульованим залізничним переїздом. За кермом вантажівки перебував мешканець Ковеля.