1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельському МТМО проходять навчання 50 лікарів-інтернів

У Ковельському МТМО проходять навчання 50 лікарів-інтернів

Ковельське МТМО бере активну участь у підготовці майбутніх спеціалістів. Наразі в лікарні навчається 50 лікарів-інтернів за різними спеціальностями. Про високий рівень надання медичних послуг та професійну компетентність спеціалістів у лікувальних закладах Ковеля та Ковельського району свідчить бажання молодих фахівців навчатися саме у нашому місті та набувати фахових знань, навичок та досвіду у місцевих медиків.

Серед спеціальностей, які обрали майбутні лікарі, - гастроентерологія, онкологія, гематологія, оториноларингологія, травматологія, терапія, хірургія, педіатрія та багато інших.

Інтернатура є обов’язковою формою післядипломної підготовки випускників всіх факультетів вищих медичних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від підпорядкування та форми власності, після закінчення якої їм присуджується кваліфікація лікаря-спеціаліста певного профілю.

У Ковельському МТМО - найбільша на Волині та Західній Україні база для стажування майбутніх лікарів. Для інтернів тут створені усі необхідні умови. Є лікувально-діагностичні відділення, лабораторні кабінети, навчальні приміщення та інші виробничі підрозділи. Заклади забезпечені сучасними технічними засобами навчання, сучасним медичним обладнанням та інструментами.



#КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також