1. Головна
  2. Новини
  3. 20 сімей, які перебувають у скруті, отримали продуктові набори від ковельської родини благодійників

20 сімей, які перебувають у скруті, отримали продуктові набори від ковельської родини благодійників

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує родині ковельчанки Марії Прус за допомогу. 20 сімей, які виховують діток та перебувають у скрутному становищі, отримали продуктові набори.

- Крупи, борошно та печиво дбайливо були складені у мішечки та з любов'ю передані сім'ям, якими опікується наш Центр. Пані Маріє, бажаємо Вам і Вашій родині миру та злагоди, нехай добро повертається сторицею у Ваш дім!, - з вдячністю каже директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк.


Зауважимо, що родина Марії Прус займається доброчинністю не вперше. Вони неодноразово допомагали одягом сім'ям у скрутному становищі, а також брали участь у благодійних ярмарках на підтримку хворих дітей, власноруч випікаючи різні смаколики.


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

Ковельчани, чемпіони світу з пара пауерліфтингу отримали премію від Благодійного фонду Івана Омелянюка "Майбутня Волинь - Україна"

Ковельчани, чемпіони світу з пара пауерліфтингу отримали премію від Благодійного фонду  Івана Омелянюка "Майбутня Волинь - Україна"
Нагадаємо, що вихованці Ковельського відділення Волинського центру «Інваспорт» Ксенія Токар та Денис Остапук здобули золоті медалі на чемпіонаті світу, участь у якому взяли паралімпійці з 78 країн.

«Зібраних коштів вистачило лише на обстеження», - онкохвора ковельчанка вкотре звертається за допомогою

«Зібраних коштів вистачило лише на обстеження», -  онкохвора ковельчанка вкотре звертається за допомогою
21-річній Анастасії Джум необхідна операція з видалення злоякісних пухлин. Дівчина та її рідні дякують усім, хто підтримує їх у важку хвилину та просять не залишати й надалі наодинці з бідою.