1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельську ресторацію «Берегиня» відзначили за створення робочих місць та розвиток бізнесу

Ковельську ресторацію «Берегиня» відзначили за створення робочих місць та розвиток бізнесу

Перебуваючи з робочим візитом на Ковельщині, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк та директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак відвідали ресторацію «Берегиня». Повідомляють на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

Заклад існує з 2007 року і до сьогодні радо зустрічає гостей та частує їх смачними стравами української кухні. Тут почуваєшся, ніби в гостях у бабусі: на полицях – вишиті яскравими орнаментами подушки, по кутках – кухра (скрині) з крамом господині, на стінах – вишивані портрети Лесі Українки та Тараса Шевченка, затишок створює піч-мазанка і колиска. Усе в «Берегині» створює атмосферу спокою. Адміністратор закладу Тетяна Зуб каже, що всі елементи інтер’єру збирали з миру по нитці: серед них – речі власниці ресторації, і подарунки гостей, все зібране роками і багатьма людьми.

Традиції «Берегині» бережуть одинадцятеро працівників на чолі з Наталією Гриценко. З кадрами допомагає Ковельський міськрайонний центр зайнятості.

- Ми давно працюємо з центром зайнятості. Його фахівці забезпечують наш заклад кваліфікованими працівниками. Чітко, відповідно до нашої заявки у центрі зайнятості підбирають для нас кандидатів із числа безробітних. Ми, своєю чергою, проводимо співбесіду, розповідаємо про особливості роботи, створюємо тимчасові робочі місця. Якщо людина виявляє ініціативу працювати далі – ми працевлаштовуємо на постійне робоче місце. Зараз відкриті вакансії бармена та офіціанта, – розповідає адміністратор закладу Тетяна Зуб.


- Це дуже активний роботодавець, із яким у нас налагоджена плідна багаторічна співпраця. Дякуємо «Берегині» за створення робочих місць, за можливість для пошукачів працевлаштуватися на тимчасові роботи, за збереження українських традицій та якісний сервіс, – зазначив директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак.




#Берегиня #Підприємці #ЦентрЗайнятості

Коментарі

Читайте також