1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельському пологовому будинку після капітального ремонту відкрили відділення для матусь та новонароджених

У Ковельському пологовому будинку після капітального ремонту відкрили відділення для матусь та новонароджених

Учора, 3 вересня, в пологовому будинку Ковельського МТМО після капітального ремонту відкрили сучасний операційний блок з післяопераційними палатами та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії. Оглянули оновлені приміщення міський голова Олег Кіндер та головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук.

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, які відповідають світовим стандартам надання медичної допомоги та оснащені новітнім обладнанням. Встановлені спеціалізовані функціональні ліжка-трансформери з електроприводом, які є комфортними та зручними для перебування пацієнток в післяопераційних палатах та палатах інтенсивної терапії.

Ремонтні роботи та придбання меблів і обладнання стало можливим за рахунок співфінансування з міського бюджету та коштів медичного об'єднання.

Колектив пологового будинку щиро дякує Ковельському міському голові Олегу Кіндеру та депутатам Ковельської міської ради за неодноразову вагому підтримку медицини Ковеля.


#КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

14-ти пацієнтам, які були на прийомі у кардіохірургів в Ковелі, необхідні операції на серці

14-ти пацієнтам, які були на прийомі у кардіохірургів в Ковелі, необхідні операції на серці
56 пацієнтів обстежили львівські лікарі, які приїхали в Ковельське МТМО, аби провести консультативний прийом мешканців Ковеля та прилеглих районів, які мають складні серцеві захворювання.