1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі горів автомобіль, а з палаючої квартири врятували пенсіонерку

У Ковелі горів автомобіль, а з палаючої квартири врятували пенсіонерку

"Гарячим" був минулий тиждень для рятувальників Ковеля та Ковельського району. За інформацією Ковельського міськрайонного відділу У ДСНС України у Волинській області, 9 вересня о 21.08 на вулиці Генерала Шаповала у Ковелі зайнявся легковий автомобіль Mercedes-Benz. Пожежа виникла під капотом. Вогнем знищено лобове скло, лакофарбове покриття, електропроводку, пошкоджено моторний відсік, фари, кузов, бампер та капот. Причиною займання називають підпал.

Цього ж дня о 21 год 32 хв по вулиці Сухомлинського горіла цегляна господарська будівля з дерев'яною прибудовою, у якій і виникло займання. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено дрова та речі домашнього вжитку, які там зберігалися. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

12 вересня о 17. 47 у службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу на четвертому поверсі багатоповерхівки по вулиці Сагайдачного. Через коротке замикання електропроводки займання виникло у коридорі двокімнатної квартири. Вогонь знищив стіни, двері, меблі та домашні речі у помешканні. Під час гасіння пожежі було врятовано пенсіонерку 1935 року народження, власницю квартири, яка у цей час перебувала вдома.

У селах Ковельського району минулого тижня також виникло кілька пожеж.

9 вересня у Поворську через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання торфу на площі 0,8 га.

12 вересня у селах Доротище та Поповичі горіли житлові будинки. А 15 вересня в Уховецьку через пустощі дітей з вогнем згоріло три тонни сіна, ще дві - пошкоджено.

#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

У Ковелі горіла новобудова

У Ковелі горіла новобудова
Зайнялися покрівельні матеріали на даху 10-поверхового житлового будинку, який зводиться у мікрорайоні «Сільмаш» у житловому комплексі «Варшавський».