1. Головна
  2. Новини
  3. Команда ФЦ «Ковель-Волинь» здобула перемогу над ФК «Нива»

Команда ФЦ «Ковель-Волинь» здобула перемогу над ФК «Нива»

Ковельчани відіграли 8 тур чемпіонату України серед аматорів. Команда Футбольного Центру приймала досить сильного та принципового суперника команду ФК «Нива» (Теребовля). Пише офіційний сайт Федерації Футболу Ковеля.

Як і очікувалось, матч видався досить емоційний та насичений яскравими моментами. Перший тайм команда ФЦ «Ковель-Волинь» провела дуже активно в атаках. Спочатку за фол проти Івана Данилюка 11-метровий реалізував капітан нашої команди Роман Романчук та відкрив рахунок 1:0. А після однієї із атак результативним ударом відмітився Роман Кузьмич. На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Друга половина гри була дуже грамотно проведена ковельчанами тактично в захисті. Не дивлячись на атаки зі сторони ФК «Нива», забити гол гостям до фінального свистка арбітра так і не вдалося.

Отож, чергова перемога наших хлопців.



#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

ФЦ «Ковель-Волинь» - ФК «Карпати-Енергетик» зіграли в нічию

ФЦ «Ковель-Волинь» - ФК «Карпати-Енергетик» зіграли в нічию
Команда Футбольного Центру «Ковель-Волинь» дякує за підтримку фан-сектору та запрошує усіх на матч 8-го туру чемпіонату України серед аматорів, який відбудеться 21 вересня на стадіоні міста Ковеля.