1. Головна
  2. Новини
  3. Повідомили деталі ДТП, у якій один чоловік загинув та п'ятеро травмувались

Повідомили деталі ДТП, у якій один чоловік загинув та п'ятеро травмувались

Жахлива автопригода трапилась учора в Турійському районі. Як повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області, попередньо, одна людина загинула та ще п’ятеро отримали травми. Поліція Волині встановлює всі детальні обставини трагедії.

На місці події працювали і кілька екіпажів патрульної поліції Волині. Для командира взводу Івана Сливки бачити аварію з летальними наслідками – не вперше. Але ця справді вразила. Адже пригода відбулась на рівній дорозі, де немає жодних перешкод.

Як розповів патрульний, поліцейські насамперед зібрали дані водіїв та пасажирів, надавали допомогу потерпілим, регулювали дорожній рух, забезпечували охорону місця події, викликали слідчо-оперативну групу. Працювали і кілька бригад медиків з навколишніх районів та рятувальники.

Відомо, що всі 3 автомобілі – учасники ДТП – рухались в напрямку Ковеля: один легковик був припаркований на узбіччі, мікроавтобус перевозив пасажирів, за ним їхала вантажівка.
Мить – і сталось зіткнення.

Люди кудись поспішали, їхали, мали плани – і враз усе обірвалось. Звісно, слідство встановить усі обставини аварії. Потерпілим зичимо одужання. Але одного життя людини – 39-річного чоловіка – вже не повернути ніколи.


Джерело: Патрульна поліція Волинської області

#ДТП

Коментарі

Читайте також

Аварію, що трапилась поблизу Ковеля у п'ятницю, 13 вересня, розслідує Державне бюро розслідувань

Аварію, що трапилась поблизу Ковеля у п'ятницю, 13 вересня, розслідує Державне бюро розслідувань
Повідомили, що одним з учасників ДТП на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» є правоохоронець. Нагадаємо, що один водій мотоцикла від отриманих травм загинув, другий - госпіталізований.