Під час виставки краси «InterCHARM Україна 2019», яка відбулась у м. Києві у Міжнародному виставковому центрі 18-20 вересня, Спілка Професіоналів України в індустрії краси провела XXII чемпіонат України – фінал відбіркових турів 2018-2019 років. За звання найкращих змагались перукарі, візажисти, стилісти. У напрямку перукарське мистецтво (категорія майстри) свої здібності демонструвала й ковельчанка - Анна Дубовик.

На відбіркових турах чемпіонату майстриня перемогла у номінаціях «Модний жіночий образ», «Сучасна салонна зачіска», «Весільна зачіска з елементами плетіння» та здобула «срібло» за «Коктельну зачіску з елементами плетіння».

У фіналі чемпіонату Анна здобула перемогу у двох номінаціях: «Подіумна вечірня зачіска», «Коктельна зачіска з елементами плетіння» та стала бронзовою призеркою у номінації «Весільна зачіска з елементами плетіння».

XXII чемпіонат України внесли в Книгу рекордів України як наймасштабніший Чемпіонат, який відбувся, за кількістю учасників – 524 майстра, та кількістю учасників у номінаціях – понад 1500.


Дізнатися більше та переглянути фото робіт конкурсантів та переможців чемпіонату України можна за посиланням: http://spu-ua.com/ua/galleries/1/category/90