1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі поліцейські затримали 33-річного злодія

У Ковелі поліцейські затримали 33-річного злодія

До Ковельського відділу поліції звернувся 34-річний житель міста із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що вночі з його автомобіля Citroen, котрий був припаркований у дворі багатоповерхівки, викрали автомагнітолу та USB накопичувач. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 2 тис. грн..
Фото ілюстративне

Співробітники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 33- річний житель Старовижівського району.

Як з’ясувалось, волиянин причетний ще до однієї аналогічної крадіжки, котру вчинив у вересні цього ж року у Ковелі. До слова, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки з проникненням. Правопорушника затримали у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену повторно. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту від трьох до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.


Джерело - Офіційний сайт Національної поліції


#Крадіжка #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

За демонтаж металевих конструкцій на території недіючого підприємства в Ковелі зловмиснику загрожує в'язниця

За демонтаж металевих конструкцій на території недіючого підприємства в Ковелі зловмиснику загрожує в'язниця
Прокуратура скерувала до суду справу про вчинення 40-річним громадянином крадіжки в особливо великих розмірах та шахрайств щодо суб’єктів господарювання Польщі та України.