1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі на автостанції за грабіж поліцейські затримали 26-річного чоловіка

У Ковелі на автостанції за грабіж поліцейські затримали 26-річного чоловіка

27 листопада до Ковельського відділу поліції звернувся 47-річний житель Старовижівського району. Чоловік повідомив, що цього ж дня по 16 годині на автостанції, що на бульварі Лесі Українки у Ковелі, його пограбував невідомий чоловік. Зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном заявника, вартістю 3 тис. грн. Повідомляє ГУНП у Волинській області.

Співробітники кримінальної поліції спільно із групою реагування патрульної поліції за лічені години встановили, що злочин скоїв раніше судимий 26-річний житель Камінь-Каширського району. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадений телефон вилучили та повернуть власнику.

Слідчі за фактом грабежу відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Після оголошення затриманому підозри в скоєнні цього злочину, вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковелі в ДТП постраждала 58-річна жінка

У Ковелі в ДТП постраждала 58-річна жінка
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілій, поліція розпочала кримінальне провадження.