Початок зими поєднав у собі низку вагомих свят і подій. Зокрема, 5 грудня – Міжнародний день волонтера, 6 – День Збройних Cил України, а 7 – День місцевого самоврядування.

6 грудня святкова зала Палацу учнівської молоді зібрала представників місцевої влади, депутатів, членів виконкому, працівників структурних підрозділів виконавчого комітету, ветеранів місцевого самоврядування — усіх, хто забезпечує управління містом, тісну співпрацю влади і громади. Серед почесних гостей - військові та волонтери. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Найперше слова вдячності і шани адресував присутнім міський голова Олег Кіндер. Щоправда, він записав відеозвернення, адже так склались обставини, що у цей день його не було в місті.

Учасників зібрання привітала секретар міської ради Віра Федосюк.

- Ковельчани довіряли нам керувати містом, дбати, аби воно ставало дедалі кращим, комфортнішим для життя, сучасним, по-справжньому європейським. Саме ми з Вами - найближче до людей. До нас вони йдуть зі своїми проблемами і бідами та чекають допомоги. У цьому наша велика спільна відповідальність і, разом з тим, наша мотивація працювати ефективно, - зазначила Віра Федосюк, звертаючись до своїх колег.

Також секретар міської ради говорила про найбільш шановану нині професію - військового. Наголосила у своєму виступі і на вагомій ролі волонтерів. Висловила вдячність усім, хто працює на благо громади, стоїть на варті безпеки України, займається благодійною та доброчинною діяльністю.

Долучився до привітань заступник міського голови Андрій Товстига, який закликав у подальшому до порозуміння і конструктивної роботи депутатів міської ради з представниками виконавчої влади міста. На його думку, це буде запорукою нових успіхів на благо Ковеля.

Слова поваги і вдячності військовим і волонтерам, представникам органів місцевого самоврядування висловили заступник міського голови Ігор Прокопів, керуючий справами виконкому Володимир Бойко.

Особливі слова подяки лунали для ветеранів місцевого самоврядування, які віддали чимало років життя служінню громаді, своєю мудрістю та безцінним досвідом допомагають сучасному поколінню творити майбутнє нашого рідного Ковеля.

Керівники місцевої влади вручили Почесні грамоти і Подяки депутатам та працівникам структурних підрозділів виконавчого комітету. Нагородами також відзначено військових та волонтерів.

Святкового настрою присутнім додала концертна програма. На сцену Палацу учнівської молоді виходили кращі колективи і виконавці міста.