1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі шукають перевізника на міський маршрут. Оголосили конкурс

У Ковелі шукають перевізника на міський маршрут. Оголосили конкурс

Сьогодні на засіданні виконкому затвердили умови проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському маршруті загального користування «Сільмаш – вул. О. Гончара» (мікрорайон Ковеля-ІІ). У перевізника, який нині обслуговує цей маршрут, наступного року завершується термін дії договору, тому міська влада оголосила конкурс згідно термінів, передбачених законодавством.

Автобус здійснює перевезення пасажирів у режимі маршрутного таксі з інтервалом в 1 годину.

За умовами конкурсу, транспортний засіб має бути обладнаний пристроєм GPS-моніторингу. Договір на обслуговування буде укладено з виконавцем послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Ковелі.

Крім того, у прийнятому сьогодні рішенні передбачено ряд інших умов, які перевізник-претендент має обов'язково виконати для участі у конкурсі. Зокрема, наявність достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень.

Проведення конкурсу заплановано на 6 лютого 2020 року.


#МіськіМаршрути

Коментарі

  • Василь
    Чому не закупити такі автобуси з низькою садкою і пандусами? Білорусь МАЗ.
    Відповісти

Читайте також

У Ковелі з нагоди професійного свята відзначили водіїв громадського транспорту

У Ковелі з нагоди професійного свята відзначили водіїв громадського транспорту
Сьогодні на початку сесії міської ради міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк вручили Подяки та квіти представникам галузі з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.