1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі гасили умовну пожежу у студентському гуртожитку

У Ковелі гасили умовну пожежу у студентському гуртожитку

16 грудня в гуртожитку Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького національного технічного університету відбулись комплексні об’єктові тренування із залученням усіх служб екстреного реагування. Повідомляють в Управлінні ДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань умовна пожежа виникла в одній із кімнат на шостому поверсі 9-поверхової будівлі. Працівники гуртожитку викликали рятувальників, провели евакуацію людей та відключили електропостачання.

Прибувши на місце події, вогнборці провели розвідку та за допомогою апаратів на стисненому повітрі зайшли у задимлене приміщення, подали водяний ствол на гасіння пожежі, а під час ліквідації вогню виявили потерпілого, якого успішно евакуювали на свіже повітря. Врятованого передали до рук медиків.

На завершення тренування фахівці ДСНС провели бесіду з громадянами та роз’яснили їм, як діяти під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.


#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

У Ковелі згорів автомобіль разом із гаражем

У Ковелі згорів автомобіль разом із гаражем
Пожежа сталася в одному з гаражних кооперативів міста. Вогонь знищив OPEL разом і з документами та телефоном власника. Авто із сусіднього гаража вдалося врятувати.