1. Головна
  2. Новини
  3. Юні художники провели у Ковелі майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас ФОТО

Юні художники провели у Ковелі майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас ФОТО

Напередодні яскравого кола зимових свят, 18 грудня, дружний колектив Ковельської дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука подарував школярам міста цікавий пізнавальний урок: майстер–клас зі створення святкового настрою та новорічної атмосфери в затишних домівках власноруч. Розповідають на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Безліч ялинкових прикрас, зроблених руками викладачів художньої школи, надихнули учасників зустрічі на творчість, сміливий прояв фантазії, і підказали, як можна із простих доступних речей підготувати вишуканий витвір прикладного мистецтва. В’язальні нитки, шпажки для шашлику, клаптики старого трикотажного одягу, сувора лляна бортівка, мереживо, товста канва, мішура, будівельний пінопласт, картон, клей, тасьма, шпагат, булавки, горіхи, сухоцвіти, ялинкові гілочки… Перелік нескінченний підручних матеріалів, з яких можна виготовити новорічні іграшки і сувеніри. А для святкового сяйва можна трішки додати аерозольного золота і срібла, стразів-«діамантів», червоних намистинок, сніжинок, всього, що підкаже уява.

Майже три години натхненної творчості пролетіли, як кілька хвилинок. До дітей приєднались дорослі і всі разом занурились у чарівну царину рукотворення. Море позитивних емоцій, естетичного задоволення, відкриття в собі майстра-художника-творця подарував учасникам передсвяткової майстерні цей не по-зимовому теплий вечір в стінах Галереї мистецтв. Кожен поніс до своєї оселі по кілька оригінальних новорічних поробок, дорожчих за придбаних в магазині фабричних іграшок, адже зроблені були власноруч, із любов’ю, зігріті душевним теплом і наповнені піднесеним настроєм.

Художня школа вітає ковельчан із прийдешніми святами і бажає всім довгих цікавих щасливих років при доброму здоров’ї! І нехай кожна Ваша справа буде творчою й успішною, а життя - красивим !


#НовийРік

Коментарі

Читайте також

Як правильно обирати електричні гірлянди та піротехніку, щоб не сталося лиха

Як правильно обирати електричні гірлянди та піротехніку, щоб не сталося лиха
Ковельський МРВ УДСНС України у Волинській області звертається до ковельчан з проханням дослухатися до корисних порад, які допоможуть безпечно зустріти новорічні та різдвяні свята.